This topic is about Piese auto, the author, catalyn, wrote about: sal stie cineva de vreun site unde se pot comanda piese pt. ford la preturi mai avantajoase ?...sau vreun nr de tel. de la vreo firma de prin tara...u ... To read more just scroll down
![]() ![]() |
Feb 25 2010, 05:53 PM
|
|
|
perioada de proba Group: Members Posts: 7 Joined: 5-February 09 From: bacau Member No.: 119.197 |
|
|
|
|
Feb 26 2010, 10:56 AM
|
|
![]() Un încăpățânat !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderator Posts: 3.256 Joined: 26-March 05 From: Reșița - domiciliul / Timișoara - serviciul Member No.: 43.171 |
Ți-am trimis un mp.
Baftă -------------------- Ford Focus Tournier
![]() Respect participanților la trafic care semnalizează prezența radarului ! Nu circula cu o viteză mai mare decât poate îngerul tău păzitor să zboare ! Campanie anti-viteză "Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci 13 ani de temniță pentru un popor de idioți! De asta numai eu am fost în stare..." Petre Țuțea ![]() |
|
|
|
Apr 12 2010, 01:01 PM
|
|
|
perioada de proba Group: Members Posts: 2 Joined: 12-April 10 Member No.: 125.184 |
ce ford ai?
|
|
|
|
Apr 13 2010, 01:41 AM
|
|
![]() Un încăpățânat !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderator Posts: 3.256 Joined: 26-March 05 From: Reșița - domiciliul / Timișoara - serviciul Member No.: 43.171 |
Io ???
The One TDDI Să moară "dușmanii" de invidie -------------------- Ford Focus Tournier
![]() Respect participanților la trafic care semnalizează prezența radarului ! Nu circula cu o viteză mai mare decât poate îngerul tău păzitor să zboare ! Campanie anti-viteză "Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci 13 ani de temniță pentru un popor de idioți! De asta numai eu am fost în stare..." Petre Țuțea ![]() |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Forum ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |