No SSO cookie

2009 Dodge Circuit EV

voteaza
(0/ 0)
2009 Dodge Circuit EV
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dodge a prezentat la salonul auto de la Detroit conceptul Circuit EV, un model ce a fost initial un Lotus Europa, dar la care cei de la Chrysler au adaugat un sistem de baterii.

 
 
 Asta nu inseamna insa ca cei de la Chrysler nu sunt originali; deciazia de a folosi un model Lotus a fost luata datorita platformelor usoare ale acestor modele ce se potrivesc foarte bine modelelor electrice (un exemplu celebru este Tesla Roadster bazat pe Lotus Elise).

Circuit EV este propulsat de un tren de rulare electric ENVI, capabil sa produca 268 de cai putere. Cu o astfel de putere Circuit EV face sprintul 0-100 km/h in 5 secunde si ajunge la o viteza maxima de 193 km/h. Conceptul are o autonomie cuprinsa intre 240 si 322 de kilometri.unde, in timp ce primul sfert de mila este parcurs in 13,1 secunde.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1989 :: 17.78MB