No SSO cookie

Amenda de peste 37.000$!

voteaza
(0/ 0)
Amenda de peste 37.000$!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un politist din Pennsylvania a dat o amenda rutiera de 37.554$

 
 

Este mai mult ca sigur unul dintre cele mai importante evenimente care au avult loc in oraselul Bethlehem din Pennsylvania. Un politist a dat o amenda de 37.554,45$.

Care a fost infractiunea?
 Totul a inceput cand un camion care transporta un trailer, in lungime de aproape 50 metri,  incarcat cu un cilindru de otel cu o greutate peste 96 tone a pierdut controlul si a blocat drumul.
A fost nevoie de o echipa de politie si de inca doua camioane, care au muncit ore in sir sa readuca traficul la normal si sa repuna camionul si incarcatura inapoi pe directia de mers si sa-l parcheze pe marginea soselei.
Cand totul a fost gata, politistii s-au uitat peste documentele de transport si au observat ca actele nu erau tocmai in regula. Compania trasnportatoare "uitase" sa obtina un permis de trafic pentru "gabarit depasit" si incarcatura extrema. Iar conform legislatiei americane, este un delict destul de grav, mai ales ca permisul se elibereaza pe o ruta dinainte stabilita si la care si-au dat acordul specialistii din transporturi.
Drept pentru care, compania a trebuit sa refaca actele, apoi sa obtina o escorta de politie ca sa mute camionul, ceea ce i-a luat cam trei saptamani.
Una peste alta, amenda, plata pagubelor, a echipelor de interventie si toate celelalte, au costat cu mult mai mult decat a sperat compania sa economiseasca prin ocolirea legii.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1594 :: 22.16MB