No SSO cookie

Benzina se scumpeste cu 7 bani pe litru

voteaza
(0/ 0)
Benzina se scumpeste cu 7 bani pe litru
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Petrom si LukOil au anuntat astazi ca vor scumpi benzina cu 7 bani pe litru, informeaza Newsin.

 
 

Petrom si LukOil au anuntat astazi ca vor majora pretul la benzina cu 7 bani pe litru. Astfel, pretul la pompa al celor doi jucatori va fi scumpit pentru benzina, in timp ce motorina va costa la fel ca si pana acum. 

 

In aceste conditii, benzina COR 95 fara plumb Euroluk este 3,41 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk este 3,99 lei/litru. Litrul de motorina Euro L Diesel este 3,37 lei, in timp ce motorina Super Euro L Diesel este 3,56 lei/litru. Pretul litrului de GPL auto este, ca si pana acum, 1,86 lei, infomeaza NewsIn.

 

La Petrom,  benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 3,32 lei/litru, litrul de benzina Top Premium fara plumb 99+ este 3,65 lei, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 costa 3,42 lei si respectiv 4,05 lei/litru. Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta. Anterior, Petrom a redus preturile de referinta la motorina cu 9 bani/litru, din 3 martie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1472 :: 17.78MB