No SSO cookie

BMW revizuieste propulsorul diesel 3.0 TwinTurbo

voteaza
(0/ 0)
BMW revizuieste propulsorul diesel 3.0 TwinTurbo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noile modele 735d, 335d sau X5 35d vor fi motorizate in curand de o noua versiune a unitatii diesel cu sase cilindri in linie de 3.0 litri.

 
 

BMW a anuntat oficial ca pregateste inlocuirea motorizarii turbo-diesel cu sase cilindri in linie, cilindree de 3.0 litri si dubla supraalimentare care echipeaza in acest moment modelele cu indicativul 35d in denumire, precum 735d, 335d sau X5 35d. Desi este un propulsor destul de apreciat de clientii BMW, punandu-le la dispozitie 286 CP si 580 Nm, acesta va fi inlocuit cu unitatea TwinPower Turbo de aceeasi capacitate cilindrica, dar care va dezvolta 306 CP si 600 Nm.

 

Avantajele noii motorizari sunt, pe langa puterea si cuplul marite, consumul de motorina si emisiile de dioxid de carbon reduse cu patru procente, precum cuplul maxim disponibil mai devreme, inca de la 1.500 rpm, puterea maxima urmand sa fie atinsa la acelasi prag de 4.400 rpm. Noul propulsor va putea fi comandat incepand din acest an, initial ca motorizare pentru Seria 7, urmand ca la scurt timp sa echipeze si celelalte modele.

 

Catalin Dinu

 

Cuvinte cheie:
BMW |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2571 :: 19.8MB