No SSO cookie

Dacia Duster second-hand se vinde cu 20.000 euro in Germania

voteaza
(0/ 0)
Dacia Duster second-hand se vinde cu 20.000 euro in Germania
Noutati-auto · · 11 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Timpul de asteptare de 6 luni pentru un Duster in Germania a facut ca preturile la exemplarele second-hand sa fie mai mari decat pretul unei masini noi.

 
 

La cateva luni de la lansarea sa oficiala in showroom-urile din toata Europa, Dacia Duster este disponibil si in varianta second-hand. Timpul de asteptare de cateva luni pentru clientii lui Duster a facut ca piata SUV-ului Dacia second-hand sa explodeze in Germania, conform ZF.

Timpul de asteptare de sase luni a creat o adevarata specula cu Dacia Duster second-hand in Germania. Clientii germani platesc pentru un Duster cu 10.000 km la bord si 20.000 de euro, pentri versiune 4x4 Prestige cu motor 1.5 dCi si 110 cai putere. Un Duster pe benzina 4x2 cu motor 1.6 si 105 cai putere ajunge cumparat la mana a doua cu 16.000 de euro.

Daca in Romania, modelul Duster se vinde pe piata second-hand cu circa 2000 de euro mai putin decat pretul de dealer, in Germania situatia este tocmai pe dos si pretul modelului romanesc, afalat la mare cautare, ajunge cu 2-3 mii de euro mai mult decat pretul unui exemplar nou.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (11)

scris de Anonim

magier daca opelul este o masina apreciata de tine inseamna ca te pricepi bine la masini

scris de Magier

Se face reclama si tam-tam mare pt Duster, dar tot dacie ramane, iar la Dacie intretinerera si peisele sunt scumpe.Eu sunt adepta masinilor nemtesti in special Opel. Cosmin ai ales sa traiesti civilita intr-o tara civilazata, te felicit !

scris de Anonim

duster o sa cumpere in germania doar vreun auslander fara bani si plin d mofturi sa aiba SUV la usa. cine e utilizator de 4 x 4 ce sa faca cu duster ?

scris de Anonim

Dracu va mai citeste mailurile. Sunteti marked as spam. Dupa ce intru in mail pt titlul asta, vad ca e o vrajeala ieftina, numai articole scrise doar pt a fi citite, fara nici un gram de adevar in ele. Verificati si voi mobile.de, sau autoscout.de, sau orice si o sa vedeti ca se da cu 11000e un Duster 4x2. De fapt, mai bine dati-l afara pe omul care a scris articolul, ca vad ca lui ii e greu sa faca asta.

scris de Anonim

Pe site-ul www.autoscout.de se poate vedea ca Dacia Duster se gaseste incepand de la 10.000 EUR. Si dupa cum spune si Horatiu "se cere" nu inseamna ca "se si da". Si apropo, eu chiar locuiesc in Germania. Articolul este inca un exemplu tipic de lipsa de profesionalism din presa romaneasca. Din ciclul "noi suntem cei mai destepti si toata lumea ne ravneste bogatiile..."

scris de Anonim

asta cam asa e.. io am auzit asta la stiri la radio alaltaieri si la fel, am intrat pe mobile... si surpriza, atata timp cat se gaseste la 11.000 - 12.000 nu stiu cum s-ar vinde cu 16.000 vorbind de cele 4x2

scris de Anonim

stiri nesimtit de false doar de dragul de a vi se citi "stirile" nesimtite.de acord cu horatiu.sa va fie rusine cand mai scrieti asemenea "stiri"!!! Rusine!!!

scris de Anonim

Vrajeala cu dacia nu tine la neamtu adevarat!

scris de Anonim

Fratilor, atentie la articole.La neamt prioritar este pretul.Eram aproape sa cred :))

scris de Anonim

s-a intors lumea invers..... noi le luam cazanele lor,ei ne ia... mizeriile noastre si scump.

scris de Anonim

Am intrat pe site-ul mobile imediat ce am citit acest articol, sint peste 600 de anunturi de Duster la vanzare si doar 2 sint rulate si se cer 20000 euro pe ele. SE CERE nu inseamna ca se si vinde, asa ca mai usor cu aburelile. Si asa cum eu am intrat pe acest site la fel de bine putea sa o faca si cel care a scris articolul si ar fi vazut ca nu e adevarat ce a scris. Cumpar multe lucruri din Germania de ani de zile si inca nu am intilnit situatia in care neamtul sa plateasca mai mult pe un lucru folosit decat pe unul nou. Deci documentati-va inainte de a scrie ceva

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2073 :: 22.12MB