No SSO cookie

Dacia Kanjara SUV

voteaza
(0/ 0)
Dacia Kanjara SUV
Noutati-auto · · 13 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata noi imagini cu primul SUV Dacia: Kanjara!

 
 
Noi imagini ale viitorului SUV Dacia, Kanjara, au "scapat" pe Internet. Jurnalistii francezi de la Autosblog au mai scos la iveala doua fotografii ale Daciei care va iesi pe piata undeva in anul viitor.

Desi fotografiile sunt prelucrari postate pe Internet, imaginea SUV-ului romanesc, afisata acum sub sigla Renault si nu Dacia, dau speranta iubitorilor de masini din tara noastra. Fara a avea pretentia de a "rupe gura targului", Kanjara este totusi o iesire din cotidianul industriei auto romanesti, cu forme interesante si indraznete, un aspect tineresc, dinamic si -din pacate, prea putin agresiv.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (13)

scris de Anonim

lucrez la dacia si va garantez ca nu e asta masina

scris de Anonim

Ba "desteptule", bmw, mercedes si audi vand in jur de 3500000 de masini noi pe an in total la nivel mondial. Deci din 6 miliarde de oameni cati sunt pe planeta asta toti sunt hoituri mai putin cei care isi cumpara bmw, mercedes is audi? Hoit e creierul tau care nu functioneaza si vorbeste asa jegos. Faci de ras marcile auto despre care vorbesti care au mai multa cultura si demnitate ca si tine chiar daca sunt obiecte.

scris de Anonim

arata binisor. nu inteleg de ce noi romanii avem ceva inpotriva celor de la dacia.totusi sa vedem pretul la masina asta cind o vor scoate. ;-P

scris de Anonim

pacat ca nu se gandesc un pic la estetica. hyundai fura de la infinity cu noul model chiar asha de papagali suntem sa nu furam shi noi de la altzii.....

scris de Anonim

Caruta pentru amaratzii care nu-si permit sa-si ia o MASINA(BMW,MERCEDES,AUDI) dar vor sa-si plimbe hoiturile pe patru roti

scris de Anonim

Oare design-erii ei sunt platiti k sa o faca atat de urata?? Zici k e o Lada tunata :))

scris de Anonim

Cred ca e tehnologie Nissan..Cu un pretz bun..4x4...Dci...ar bate piatza.. ;-)

scris de Anonim

Intradevar e ca uratzica..dar nu asta conteaza..ci pretzul,combinat cu performantzele...cred ca nissan furnizeaza tehnologia...si atunci imi place..un 4x4,Dci.. ;-)

scris de Anonim

Si Loganul in alte tari e vandut sub sigla Renault. Masina asta e proiectata in mare parte in Romania si va fi produsa in Romania. Iar atata timp cat Dacia vinde acum foarte bine pe pietele vestice... iar nemtii o prefera ca masina in pofida sh-urilor de la ei, cred ca spune ceva. Bine ar fi sa avem toti bani de Ferarri sau Lamborghini. La banii pe care ii platesti ai calitatea de banii aia. Nu o poti compara cu o masina nemteasca pe care platesti de cateva ori mai mult.

scris de Anonim

de la dacia nu te poti astepta la masini bune...fata de nemti sau italieni sunt convins ca suntem praf la capitolul masini...dacia e un fel de masina impotriva omului..nu ma refer doar la aspect..la performante e jale tale...jos dacia

scris de Anonim

Asta nu mai e Dacie, e Renault, chiar nu se vede? Oricum e mai faina decat un Sang Yong ;))

scris de Anonim

sunt curios de reactia pietii la noul model. inclin sa cred ca va sparge vinzarile asemeni Logan-ului. doar timpul o va demonstra, merita asteptata lansarea.

scris de Anonim

inafara faptului ca din punct de vedere estetic este urata cu spume,nu ma pot pronunta! probabil ca si pretul,fata de performante va fi foarte mare,deci o alta uratenie marca dacia!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1596 :: 17.79MB