No SSO cookie

Dacia prezinta Logan si Sandero cu transmisie automata la Moscova

voteaza
(0/ 0)
Dacia prezinta Logan si Sandero cu transmisie automata la Moscova
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Moscova noile versiuni cu transmisie automata ale modelelor Logan si Sandero.

 
 

Dacia Logan Automatic, versiunea cu transmisie automata a popularului model Logan, isi va face premiera mondiala la salonul Auto de la Moscova in data de 25 august. Dacia va prezenta la Moscova si versiunea cu transmisie automata a modelului Sandero.

Ambele modele vor folosi o transmisie cu patru rapoarte, a carei proces de dezvoltare a fost unul relativ simplu, conform oficialilor Renault. Dacia Logan Automatic va fi disponibila doar pentru versiunea prevazuta cu motorul 1.6 litri, urmand sa reprezinte o varianta optionala.

Noul Dacia Logan Automatic nu are stabilt un pret de pornire, insa acesta va fi, fara indoiala, mai mare decat cel al versiunii cu transmisie manuala. Dacia Logan cu transmisie automata si Sandero cu transmisie automata vor fi comercializate in Europa si Brazilia, la o data care nu este inca cunoscuta.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

de mult asteptam o astfel de oferta, ar fi un succes si pe Duster o cutie automata , tinand cont de segmentul din care face parte . Iar cutia automata in opinia mea , nu ar trebui sa fie considerata un lux , poate o diferenta mica de pret , este foarte utila mai ales in traficul din orasele mari , cand incep sa iti tremure picioarele de la schimbat vitezele...

scris de Anonim

Prin asta se permite si oamenilor cu venituri medii sa beneficieze de avantajul unei masini cu cutii automate. Singurul dezavantaj este ca aceasta cutie este de generatie veche Renault si nu este bine etajata, iar faptul ca are 4 rapoarte va duce la un consum destul de ridicat mai ales pentru motoarele pe benzina.

scris de Anonim

un rahat automat.

scris de Anonim

asteptam si pretul cu mare interes.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1567 :: 17.78MB