No SSO cookie

David Coulthard vine la Mamaia cu o masina de Formula 1

voteaza
(0/ 0)
David Coulthard vine la Mamaia cu o masina de Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primul monopost de Formula 1 pe strazile din Romania va fi condus in data de 2 mai in statiunea Mamaia.

 
 

Una dintre legendele mondiale ale Formulei 1, David Coulthard, cunoscut actor principal in lumea Marelui Circ in duelul dintre Scuderie si Sagetile Argintii, vine in Romania, pentru un super show, la Red Bull F1 Mix.

 

Startul se va da pe Bulevardul Mamaia (vis-a-vis de Hotel Rex), iar finisul va fi in zona Club Bamboo. 1200 de metri in care caii putere ai monopostului Red Bull Racing se vor deslantui pe Bulevardul Mamaia.Show-ul va incepe la ora 14.00 si timp de o ora, David Coulthard va fi alaturi de publicul roman sa arate ce poate face un bolid de F1 la 18.000 de rotatii pe minut.     
 

Astfel, cei care vor veni la Red Bull F1 Mix vor avea ocazia sa vada monopostul Red Bull Racing de la 2 metri distanta, sa asiste la un super show la carma caruia va sta nimeni altul decat David Coulthard si vor fi martorii celor mai tari drifturi. In plus, intrarea este libera.

 

 Asadar, sunetul inconfundabil al motorului monopostului Red Bull Racing va rasuna pe Bulevardul Mamaia, pe data de 2 Mai. Evenimentul Red Bull F1 Mix este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta.

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0927 :: 17.78MB