No SSO cookie

EXCLUSIV: Dacia SUV va fi un Qashqai cu fata de Duster

voteaza
(0/ 0)
EXCLUSIV: Dacia SUV va fi un Qashqai cu fata de Duster
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Viitorul model SUV de la Dacia va fi construit pe baza lui Nissan Qashqai si va avea grila conceptului Duster, au declarat pentru Masini.ro surse de la Dacia.

 
 

Dupa ce v-am anuntat, in exclusivitate, ca Dacia a inceput deja productia de piese si componente pentru viitorul model SUV, pregatit pentru lansare in aceasta toamana, Masini.ro revine cu o informatie in premiera.

 

Surse din cadrul companiei Dacia ne-au declarat ca primul model SUV din istoria companiei va imprumuta o serie de elemente existente pe modelul Nissan Qashqai. Asadar, noul SUV compact Dacia se va inspira din modelul Qashqai si va avea elemente stilistice si dimensiunile modelului Nissan.

 

In plus, asemenea modelului Qashqai, Dacia SUV va fi disponibil si intr-o versiune cu 7 locuri. Lucrul acesta nu este tocmai o premiera pentru producatorul roman, modelul MCV fiind disponibil si intr-o versiune cu 7 locuri.

 

Conform surselor noastre, care au dorit sa ramana anonime, Dacia va pregati si o mare surpriza la designul noului SUV. Este vorba de grila  conceptului Duster, care isi va gasi locul in structura stilistica a noului model Dacia.

 

Saptamana trecuta, mai multe publicatii romanesti au oferit o serie de imagini spion care prezentau noul SUV Dacia la teste in Suedia. Din fotografii era usor de observat ca Dacia testa sasiul viitorului model, carcasa vehiculului aflat in teste fiind un simplu Logan. In consecinta, merita precizat ca viitorul model SUV nu va folosi platforma Loganului. 

 

Mai mult, sursele noastre ne-au dezvaluit ca noul Dacia SUV nu va avea nicio legatura cu Sandero Stepway. 

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

cea mai tare rabla

scris de Anonim

Ramane sa traim si sa vedem cum va fi, daca am avut dreptate sau nu. Sursele sunt pe bune iar daca vrei stiri inventate asteapta zia de 1 aprilie!

scris de Anonim

Bre Robert,ce ti-au facut aia de la auto market de nu le dai numele pe aici? A Propos...repeti "sursele noastre" de imi vine sa cred ca ai inventat stirea asta fara jena.Nu stiu daca poti mai mult,dar asteptam.

scris de Anonim

Si eu sunt de parere ca SUV-ul Dacia despre care se tot vorbeste nu are nicio legatura cu Stepway. Ganditi-va ca modelul ala deja se comercializeaza in Brazilia, e scos demult de piata, deci nu ar fi fost asa greu sa-l aduca si in Europa. E clar ca se construieste un model nou care va prelua de la Nissan platforma lui Qashqai. Din ce imi aduc aminte si in trailerele animate se contura o caroserie mai lunga in care incapeau 7 persoane. In caroseria de Sandero nu ar avea loc 3 randuri de scaune.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2215 :: 17.79MB