No SSO cookie

Fotomodelul roman Catrinel este imaginea Lancia

voteaza
(0/ 0)
Fotomodelul roman Catrinel este imaginea Lancia
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Romanca Catrinel Menghia este imaginea primei barci cu motor semnata de Lancia.

 
 

Lancia a prezentat prima barca cu motor care-i poarta sigla printr-o sedinta foto care a avut loc la Venetia. Imaginea noului produs Lancia este topmodelul roman Catrinel Menghia.

Barca cu motor Lancia a fost conceputa de designerul Christian Grande si masoara o lungime de 13 metri, avand capacitatea de a transporta 11 persoane. Mai mult, frumusetea din fibra de sticla poate adaposti in cabina sa luxuoasa doua persoane.

Chiar daca atractia evenimentului Lancia a fost supermodelul roman Catrinel, intampinata cu mare entuziasm de presa italiana, producatorul a dezvaluit ca bijuteria destinata canalelor venetiene este propulsata de un masiv motor diesel cu o putere de 1120 cai, propulsor construit de Fiat Powertrain Technologies.

Cu acest bagaj de putere, barca Lancia poate accelera fara probleme de la 15 la 45 de moduri si poate atinge viteza maxima de 55 de noduri.


Pentru a observa mai bine frumusetea modelului Lancia, personalizat special de italieni, va invitam la o galerie foto in care actrita principala este nimeni alta decat romanca Catrinel Menghia.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

site best

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5640 :: 17.8MB