No SSO cookie

Frankfurt LIVE: Renault Fluence electric

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt LIVE: Renault Fluence electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a prezentat astazi la Frankfurt conceptul electric Fluence Zero Emissions.

 
 

Renault a anuntat ca se va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu patru concepte electrice care vor face parte din strategia grupului de a deveni primul jucator mondial pe segmentul automobilelor electrice.

Odata cu deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Frankfurt, Renault a prezentat Fluence Zero Emissions concept, un prototip nascut din inlocuitorul lui Megane sedan si inchinat tehnologiei ecologice. Noul concept frantuzesc, prezentat in premiera mondiala la Frankfurt, face parte din programul Better Place, unde Renault este partener.

Renault Fluence ZEC, asa cum este botezat pe scurt conceptul, va fi produs in serie in 2011 si se va baza pe tehnologia bateriilor pe litium-ion. Renault Fluence ZEC va fi produs in primul an intr-un numar de maxim 40.000 de unitati.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4046 :: 17.79MB