No SSO cookie

Frankfurt LIVE: VW prezinta conceptul electric E-Up!

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt LIVE: VW prezinta conceptul electric E-Up!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

VW a dat publicitatii primele detalii oficiale legate de noul concept electric E-Up!.

 
 

Volkswagen se va prezenta cu o noutate electrica la salonul Auto de la Frankfurt. Cel mai mare jucator auto din Europa a realizat o versiune electrica a conceptului Up!, denumita E-Up!.

Cifrele noului prototip electric lung de 3.2 metri sunt impresionante pentru un vehicul mic de oras. Vorbim de un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h de 11.3 secunde si de o viteza maxima de 135 km/h.

VW E-Up! foloseste un motor electric capabil sa funizeze constant o putere de 40 kW, maximul fiind atins la 60 kW. Caracteristicile unui propulsor electric il fac pe E-Up!

Capabil sa accelereze de la 0 la 50 km/h in 3.5 secunde si sa aiba un cuplu maxim de 210 Nm. VW a omis sa mentioneze autonomia noului model, dar a specificat ca o incarcare completa la 230 de volti dureaza 5 ore.

Interiorul conceptului E-Up! este gandit sa ofere un spatiu de incarcare cat mai mare. Mai mult decat interesant este masa vehiculului care transporta bateriile pe litium ion de 240 kg. In aceste conditii, masa totala ajunge la 1085 kg.

VW E-Up! Va fi produs in serie incepand din 2013, dar nu va fi comercializat decat in unele zone ale globului unde infrastructura retelei de alimentare electrica va fi disponibila.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9358 :: 17.81MB