No SSO cookie

Geneva 2009 LIVE: Noul Mercedes E-Klasse Coupe

voteaza
(0/ 0)
Geneva 2009 LIVE: Noul Mercedes E-Klasse Coupe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a prezentat astazi la Salonul Auto de la Geneva noul model E-Klasse Coupe. Pretul noului E-Klasse Coupe pleaca de la 44.684 euro cu TVA.

 
 

Mercedes a prezentat la Salonul Auto de la Geneva noul model E-Klasse Coupe. Noul model este inlocuitorul lui CLK si va fi disponibil pe piata inca din luna mai a acestui an, pe Batranul Continent.

 

Noul Mercedes E-Klasse Coupe primeste o puternica influenta sportiva, la capitolul design, prezentand, in acelasi timp, un look agresiv. Designul noului E-Klasse Coupe ofera modelului o puternica identitate de brand, lucru care ar putea contribui la propulsarea vanzarilor pe segmentul de lux al coupe-urilor. Noul E-Klasse Coupe va fi disponibil in cinci versiuni de motorizare: 3 pe benzina si 2 diesel.

 

Astfel, noul e-Klasse Coupe va putea fi achizitionat in versiunile E 250 CGI (motor cu patru cilindri in linie si 204 CP), E 350 CGI (motor V6 si 292 CP ). Ambele versiuni sunt dotate cu tehnologia ijectiei directe. Varful de gama pentru fanii benzinei, E500, este asigurat de unitatea V8 de 388 cai putere. Mai mult, Mercedes va pregati si o versiune AMG pentru anul viitor.

 

Fanii diesel-ului se pot bucura de versiunile E 250 CDI (biturbo de 2.5 litri si 204 CP). Chiar daca puterea diesel-ului  E 250 CDI este egala cu cea motorului pe benzina standard, Mercedes a asigurat iubitorii motorinei cu un cuplu mai mult decat substantial. Vorbim de un cuplu maxim de 500 Nm. Versiunea de top a motorizarilor diesel, E 350 CDI, este asigurata  de propulsorul supraalimentat V6. Ambele motoate diesel sunt prevazute cu tehnologia common-rail.

 

Mercedes ofera pentru noul E-Klasse Coupe o serie de tehnologii de siguranta inovatoare precum si sistemul de suspensii Agility Control. Marca germana a deschis deja lista de comenzi pentru noul model prezentat in premiera mondiala la Geneva.

 

E-Klasse Coupe va fi disponibil la pretul de 44.684 euro cu TVA, in Germania, pentru versiunile E 250 CDI si E 250 CGI. Mercedes E 350 CDI Coupe va avea un pret de pornire de 48.671 euro iar E 350 CGI va costa 51.408 euro. Varful gamei, Mercedes E 500 va costa 66.000 de euro. 

 

Robert Gherghe

 

LIVE GENEVA 2009!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4047 :: 22.13MB