No SSO cookie

Iata noul Hyundai i40!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Hyundai i40!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata primele imagini cu noul Hyundai Sonata, denumit in Europa i40!

 
 

La cateva ore dupa aparitia primelor imagini cu viitorul model Sonata, Hyundai a publicat cateva teasere cu modelul asteptat pe piata anul viitor.

Noul model coreean, care poate fi deja vizualizat gratie unor fotografii scapate pe internet, va avea o prezentare oficiala in data de 10 septembrie si va fi prezent in standul sud-coreenilor de la Frankfurt.

Noua Sonata va purta nume diferite in functie de pietele unde va fi comercializat, urmand ca in Europa sa se continue gama 'i', iar noul Sonata va imbraca denumirea i40.

Modelul coreean destinat unei confruntari cu Mazda6 sau VW Passat va fi disponibil cu motoare de 4 cilindri si unitatea V6 pe benzina, in timp de turbodieselul de 2.0 litri si 185 cai putere nu va putea lipsi din oferta pentru fanii motorinei.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2515 :: 17.79MB