No SSO cookie

Iata noul Opel Astra!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Opel Astra!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a publicat primele fotografii cu noul model Astra.

 
 

Opel a publicat astazi primele imagini cu noul Opel Astra. Versinea hatchback a unuia dintre cele cele mai celebre modele europene va debuta in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

 

Pe langa primele imagini cu noul Astra hatchback, Opel a prezentat si doua schite cu viitorul Astra GTC respectiv Astra Estate. In comparatie cu actuala generatie, noul Astra arata mult mai sportiv si mai dinamic. O serie de elemente de design existente pe noul Astra apartin modelului Insignia, remarcante din acest punct de vedere sunt blocurile optice, linia acoperisului si forma usilor.

 

Interiorul noii generatii a modelului Astra se anunta a fi o copie fidela a ceea ce exista pe modelul Insignia. Noul Astra este construit pe platforma Delta de la GM, platforma caer a servit ca baza si pentru modelele Chevrolet Cruze si Volt.

 

Noul Astra va beneficia de mai multe versiuni de motorizare diesel si benzina, incluzand si noul motor 1.4 supraalimentat care va fi disponibil in mai multe versiuni de putere intre 120 si 140 de cai. Noul Opel Astra va debuta in showroom-uri pana la sfarsitul acestui an. 

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2559 :: 17.79MB