No SSO cookie

INCENDIAR: Paparazzi de la noi

voteaza
(0/ 0)
INCENDIAR: Paparazzi de la noi
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vreti sa va feriti pe paparazzi? Iata-le una din masini!

 
 
Paparazzi sunt un fel de microb, un rau necesar al presei cotidiene. Multi ii cauta, dar nu putini incearca din rasputeri sa ii evite. Vrei sa ii eviti? Citeste aici.

Oana Ungureanu este sotia (ne)oficiala a fostului primar general al Bucurestilor, Viorel Lis. Ea a acordat un interviu si a participat la o sedinta foto, exclusiv pentru masini.ro

Cu aceasta ocazie, ne-am dat intalnire la un loc ales de ea, parcul Herastrau. In vazul lumii, in buricul Bucurestilor, partea cea mai civilizata, ce mai... locatie selecta pentru un foto-shooting.

Numai ca deh, d'ale presei valuri, Oana a fost vazuta, sau a fost urmarita de paparazzi.
Nu am nimic cu acesta breasla, deseori am facut si eu munca de paparazzi si am si publicat fotografii si texte care au fost de fapt instantanee din trafic. Dar de aici si pana la a urmari cu predilectie una sau mai multe persoane, e cale lunga. Si chiar jurnalistic vorbind, e tot cale lunga.

Inca din timpul sedintei foto am remarcat o masina galbena ca un taxi, acel Logan care se poate vedea in galeria foto alaturata. I-am atras atentia Oanei. Ea a replicat ca nu e masina de paparazzi, ca ii cunoaste deja.
Fals!

Paparazzi folosesc masini cat mai comune. Si ce poate fi mai comun in Bucuresti decat o Dacie Logan galbena? Seamana cu un taxi. Si taxiuri sunt peste tot. Doar ca nu avea niciunul din insemnele taxiurilor. Si in plus, atentie! Paparazzi au invariabil masini cu geamuri intunecate, fumurii, sau negre. Asta e primul semn. Daca va stiti in vizorul lor, aveti grija ca pe o raza de 50 de metri sa nu se alfe vreo masina cu geamuri inchise la culoare.

Repet, personal nu am nimic cu ei. Nu mi-au deranjat existenta pana acum
Dar pentru ca au facut-o si pentru ca au scris porcarii, ii demasc. Sa le fie invatatura de minte!
Daca ma prindeau in flagrant delict cu vreo boacana, stiu ca nu ma iertau. Asa, e randul lor!

"Ilustrii" sunt de la publicatia Cancan, unde au si publicat o intreaga galerie foto in care se vede cum... Corvin o fotografiaza pe Oana Lis. Cica "a fost agatata si fotografiata intr-un parc". De mine!

Ei bine dragilor, Corvin e si el jurnalist, mai mult sau mai putin jurnalist ca voi, dragi paparazzi. Si da, Corvin are si o emisiune la un post de radio. Si da, Corvin e insurat, are doi copii si cu siguranta daca ar fi vrut sa aiba o aventura amoroasa cu o femeie maritata, ar fi fost mult mai discret.
Oh da, am uitat, poate nu va e clar: Corvin isi facea meseria: o galerie foto pentru rubrica EDITORIALE de aici, de la www.masini.ro.

Dragi cititori, aveti fotografiile masinii, in cateva ipostaze, inclusiv in trafic, cand ne-au urmarit, dupa terminarea sedintei foto. Aveti si un prim-plan cu numarul masinii, just in case!


foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Bravo Corvin, nu ii lasa sa isi bata joc! :-)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1736 :: 22.17MB