No SSO cookie

Luna octombrie va aduce o masina electrica!

voteaza
(0/ 0)
Luna octombrie va aduce o masina electrica!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masina complet electrica Aptera 2e e promisa pentru luna Octombrie!

 
 
Ieri Aptera Motors a lansat prima masina pre-productie din gama 2e. Aceasta masina este una complet electrica, cu 3 roti, 2 locuri si are o autonomie de 160 kilometri la o incarcare completa (echivalent cu un consum de 1.18 litri la suta de kilometri!). Aceasta firma veche de 3 ani a fost fondata de catre Steve Fambro si principalii investitori sunt Google, Idelab, presedintele firmei Esenjay Explorations Michael Johnson si altii. Compania va castiga cel mai probabil cursa X-Price pentru a construi prima masina gata de productie, lansata in masa in intreaga lume care sa aiba un consum mai mic de 2.35 litri la suta de kilometri. Sunt peste 20 de companii in aceasta cursa si se pare ca pana in acest moment Aptera e cea mai aproape de a reusi sa scoata un model de productie in serie. Aptera 2e va costa intre 25.000 si 45.000 de dolari si compania a primit deja aproape 4000 de plati pentru o astfel de masina. Primii clienti se asteapta sa isi primeasca masinile lor aproape de sarbatoarea Haloween-ului. O baterie lithium-ion ofera puterea unui motor electric care poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de 10 secunde, avand o viteza maxima de 145 km/h. Aparentele pot fi inselatoare, modelul 2e este mai aerodinamic decat General Motors EV1, care este cea mai aerodinamica masina de serie din istorie. 2e vine cu toate masurile de siguranta, precum airbaguri si o zona de protectie in caz de impact in zona din fata. Desi are doar 2 locuri, masina e spatioasa si poate sa acomodeze 15 pungi cu cumparaturi. Primele modele vor fi clasificate ca fiind motociclete si vor fi disponibile doar in California, dar Aptera Motors au sperante mari si se asteapta ca la scurt timp dupa lansarea oficiala masina lor electrica sa fie disponibila in toata tara.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1972 :: 17.79MB