No SSO cookie

Ministrul de finante din Norvegia doreste interzicerea masinilor pe benzina din 2015

voteaza
(0/ 0)
Ministrul de finante din Norvegia doreste interzicerea masinilor pe benzina din 2015
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ministrul de finante norvegian doreste interzicerea masinilor pe benzina din 2015!

 
 
Ministrul de finante din Norvegia a declarat in urma unei intalniri desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute ca natiunea noridca are in vedere interzicerea vanzarii masinilor care functioneaza exclusiv pe benzina incepand cu anul 2015. Prevederea face parte dintrun efort de a mari vanzarile de masini mai ecologice, electrice, hibride sau pe baza de hidrogen. Aceasta masura ar permite in continuare vanzarea hibridelor ce functioneaza in tandem atat pe benzina cat si pe curent electric si nu ar scoate din uz masinile ce functioneaza pe benzina achizitionate pana la acel moment. Kristin Halvorsen, ministrul de finante al Norvegiei, a explicat aceasta propunere in cadrul unei expozitii de masini electrice ecologice ce a avut loc la Oslo, unde ea a concurat cu o masina electrica Mitsubishi impotriva altor politicieni. Chiar daca a terminat pe ultimele locuri in fiecare cursa, acest lucru nu i-a schimbat parerile referitoare la masinile pe benzina. Halvorsen a afirmat ca aceasta propunere este mai realistica decat cred oamenii cand aud pentru prima data aceasta afirmatie. Ea a continuat si a spus ca aceasta criza financiara inseamna si ca o multime de producatori auto ce au acum probleme mari stiu ca trebuie sa dezvolte tehnologii noi deoarece ei trebuie sa rezolve si problema crizei climatice in momentul in care aceasta criza va lua sfarsit. Totusi, Norvegia este al saselea cel mai mare exportator de petrol, lucru care a ridicat in mod firesc nedumeriri referitoare la economia locala. Halvorsen a raspuns ca ei stiu ca lumea va fi in continuare dependenta de petrol si benzina timp de mai multe decade dar ca trebuie introduse noi tehnologii si ca vor sustine cu tarie aceasta propunere. Nu este de mirare faptul ca doamna Halvorsen nu prea are suportul guvernului din care face parte. Primul ministru al Norvegiei, Jens Stoltenberg, a spus ca el se opune in mod categoric acestui plan.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

e tampita!! cum sa interzica masinile pe benzina??!?! sa interzica diesel-urile ca alea polueaza in draci. dar nu are curaj bineinteles ca ar lovi mari industriasi din zona... n-o sa faca nimic. a avut si ea un orgasm cat a condus masina aia.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1951 :: 22.11MB