No SSO cookie

Miss Tuning Calendar 2010

voteaza
(0/ 0)
Miss Tuning Calendar 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata primele imagini ale sedintei foto cu Martina Ivezaj, animatoarea calendarului Miss Tuning 2010!

 
 

Castigatoarea Miss Tuning Bodensee 2009, Martina Ivezaj, va reprezenta imaginea calendarului Miss Tuning 2010. Tanara de 19 din Kosovo va fi pe coperta unuia dintre cele mai dorite calendare anuale de barbatii pasionati de masini.

 

Primele imagini ale acestui calendar au fost dezvaluite dupa o serie de sedinte foto cu frumosul model kosovar. Martina Ivezaj va poza in Miss Tuning Calendar gratie victoriei ei in fata a altor 350 de competitoare din intreaga lume.

 

Imaginea calendarului 2010 va fi pusa in evidenta de celebrul fotograf Christian Holzknecht, cel care a realizat si precedentele doua editii ale Miss Tuning Calendar. Iata primele imagini din Miss Tuning Calendar 2010!

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6220 :: 22.18MB