No SSO cookie

Noi motorizari diesel si benzina Euro5 in gama Seat

voteaza
(0/ 0)
Noi motorizari diesel si benzina Euro5 in gama Seat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seat anunta lansarea a doua noi motoare, unul diesel si unul pe benzina pentru modelele Leon, Altea, Altea XL si Altea Freetrack.

 
 

Seat anunta o noua motorizare disponibila in gama modelelor Leon, Altea, Altea XL si Altea Freetrack. Spaniolii introduc noul propulsor Euro5 1.4 TSI cu 125 cai putere si 200 Nm cuplu maxim.


Cifrele noului motor pe benzina sunt impresionante. Seat anunta un consum mediu de 6,2 litri la 100 km si un nivel al emisiilor de 145 g/km CO2 . In plus, modelele Leon, Altea si Altea XL vor primi si o motorizare diesel. Vorbim despre propulsorul 2.0 TDI cu 140 de cai putere, prevazut cu norme filtru de particule si norme de poluare Euro5.


Aceasta noua motorizare este disponibila optional si cu transmisia DSG. Noua motorizare diesel promite un consum mediu de 4,8 litri la 100 km si un nivel al emisiilor de CO2 de 125 g/km.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1866 :: 17.78MB