No SSO cookie

Noul Audi RS3, asasin de BMW 135i

voteaza
(0/ 0)
Noul Audi RS3, asasin de BMW 135i
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi pregateste o lovitura de gratie pe segmentul hatchback-urilor de performanta: noul RS3.

 
 

Audi a lansat la salonul Auto de la Geneva noul model TT-RS. In ciuda acestui lucru, producatorul premium al grupului VW nu se va opri aici. Audi va lansa noul RS3, model care va beneficia de propulsorul de 2.5 litri existent pe TT-RS.

 

Anuntul pregatirii noului RS3 a fost facut chiar de seful departamentului de dezvoltare de la Audi, Michael Dick. Acesta a explicat ca infuzia unei puteri atat de mare pentru un hatchback ca A3 necesita o serie de modificari la capitolele aerodinamica si manevrabilitate.

 

In aceste conditii, noul Audi RS3 se anunta un adevarat monstru pentru segmentul lui. Vorbim de un propulsor cu 5 cilindri care dezvolta 340 de cai putre si un cuplu maxim de 460 Nm.Timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h este estimat la circa 5 secunde.

 

Cu un asemenea bagaj de performante, noul RS3 nu va avea rival pe segmentul sau de piata, singurul model care mai putea sta in fata lui fiind BMW 135i.

 

Robert Gherghe


 


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

pai 135 i DEJA are performante mai bune ca VIITORUL RS 3. Ce dobitoci astia de la Audi. Mereu cu un pas in urma BMW. Niste sclavi...

scris de Anonim

sigur bmw va pregati la randul sau un rival care sunt sigur ca il va batea pe noul rs3.nu are cum sa fie audi mai bun ca bmw asa ca taceti dreq din gura obsedatilor de audi

scris de Anonim

e nebunie

scris de Anonim

ii da blana la BMW, face vrea muschiul ei cu 135i. Audi the best! BMW sucks

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2375 :: 22.16MB