No SSO cookie

Noul Porsche 911 Speedster ar putea fi lansat la Paris

voteaza
(0/ 0)
Noul Porsche 911 Speedster ar putea fi lansat la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O sursa din interiorul companiei a declarat ca Porsche ar putea lansa noul Speedster in cadrul Salonului Auto de la Paris. Noul model va fi o combinatie intre vechiul Speedster si noul Porsche 911.

 
 
Noul Porsche Speedster va continua curentul retro care se regaseste si la noul Porsche 911 Sport Classic si Boxter Spyder. Cel mai recent model Speedster a fost cel 964 Speedster din 1989, acesta a fost bazat pe modelul 356 din anii '50. Porsche a produs doar 936 de unitati al acestui Speedster, iar noul model va fi si mai rar, germanii doresc sa produca doar 100 de unitati. 

Modelul Speedster se va alatura modelului 911 Carrera GTS. Acesta este dotat cu un propulsor de 3.8 litri, cu sase cilindri in linie. Propulsorul este capabil sa dezvolte 408 CP (cu 23 CP mai mult decat modelul S si cu 27 CP mai putin decat modelul GT3). Cuplul maxim dezvoltat este de 420 Nm la 4.200 rpm.

Noul Speedster
va fi o combinatie intre vechiul Speedster si Porsche 911. Modelul 911 Speedster va fi un supercar cu doua locuri, iar plafonul va fi realizat din material textil, la fel ca si modelul Boxter Spyder. Primele informatii sugereaza ca propulsorul folosit va fi cel 3.8 litri cu sase cilindri in linie. Acesta dezvolta 402 CP, accelerara de la 0-100 km are loc in aprox 4.5 secunde, iar viteza maxima va fi de 320 km/h.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1715 :: 17.78MB