No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Ford Ranger!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Ford Ranger!
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a lansat un comunicat de presa in care prezinta noul Ranger in detaliu si ofera imagini oficiale cu noul pick-up american. Noul Ranger a debutat la Australian International Motor Show in Sydney, Australia.

 
 
Noul Ford Ranger a fost lansat Australia si va fi comercializat incepand cu anul viitor in intreaga lume. Noul Ranger completeaza gama de modele mondiale lansate de Ford in ultimii ani. Printre acestea amintim noul Ford Focus, actualul Fiesta si noul Mondeo. Producatorul american a declarat ca Ranger va revolutiona segmentul pick-up.

Noul model este dotat cu o noua serie de propulsoare diesel. Ford a lucrat impreuna cu inginerii britanici pentru a realiza noul propulsor I4 TDCI Duratorq de 2.2 litri, acesta dezvolta o putere de 150 CP si cuplu de 375 Nm. Pentru cei care doresc mai multa putere, noul Ranger va fi disponibil si cu un propulsor TDCI I5 Duratorq de 3.2 litri, acesta dezvolta 200 CP si cuplu de 470 Nm.

Transmisia oferita este una automata sau manuala cu sase rapoarte. Tractiunea poate fi setata dupa dorintele soferului, acesta putand trece in orice moment pe tractiune 4x4 sau 4x2. Noul model este dotat cu Adaptive Load Control, Trailer Sway Control, Voice Control si camera video pentru marsarier.

Modelul cu cabina dubla are capacitate de incarcare de 1549 mm X 511 mm X1560 (L X h X l). Volumul total de incarcare este de 1.21 mc. Ford nu a oferit pana acum detalii cu privire la pretul noului model, dar a declarat ca va oferi in lunile care urmeaza.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

Arat super,asta deoarece (cel putin la design) l-au copiat pe Toyota Hilux,pickup-ul nr 1 din lume la toate capitolele.

scris de Anonim

Super pick-up. O evoluite deosebite intre cel vechi si cel nou.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0596 :: 22.13MB