No SSO cookie

Oficial: Mercedes S-Class facelift

voteaza
(0/ 0)
Oficial: Mercedes S-Class facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lansare separata a Mercedes-Benz in timpul desfasurarii New York Auto Show.

 
 

Toti ochii sunt atintiti asupra New York-ului. Totusi, Mercedes-Benz va lansa doua modele, in timpul Salonului Auto New York, insa niciunul dintre cele doua modele nu va ajunge in orasul american.
Varfurile de lance ale producatorului german sunt Mercedes-Benz S600 si S400 Hybrid. Al doilea, este primul vehicul actionat benzina-electric construit vreodata de Mercedes.


Ambele modele beneficiaza de un design subtil care de fapt este o redesenare a elementelor fata si spate, o grila fata noua, cromarea zonelor de admisie exterioara a aerului, bi-xenon si lampi de pozitie cu LED-uri.
In interior, S-Class vine cu o puzderie de dotari high-tech, printre care: display color de 6,5", un sistem de comanda revizuit si imbunatatit, navigatie, Bluetooth... si chiar o conexiune standard la Zagat-rating sistem, care ajuta posesorul sa gaseasca restaurantul potrivit.
Insa inalta tehnologie de pe clasa S nu este destinata doar descoperirii unei bodegi. O mare parte din sistemele de securitate, care au debutat pe E-Class, si-au gasit drum spre S. Astfel pe nava-amiral veti gasi, optional, Adaptive Highbeam Assist - care recunoaste apropierea de un vehicul si reduce intensitatea farurilor, Lane Keeping Assist - sistemul care impiedica masina sa paraseasca involuntar treaiectoria in functie de axul drumului, noul Active Body Control (ABC), care anunta soferul ca si-a depasit limitele si ca a condus o perioada prea lunga.

S-Class  include o gama de motorizari care cuprinde: S550, cu un V8 de 382 CP, cu transmisie integrala sau -traditional- spate, S63 AMG cu 518 CP, S600 cu 510 CP si top-end-ul S65 AMG de 604 CP.

Dar S400 Hybrid este de departe revelatia Mercedes.
Cu un motor de 3,5l V6, cuplat la o transmisie automata cu 7 viteze, S400 aliniaza 275 CP. Dar cand intra in actiune si motorul electric, sistemul mai capata 20 CP si 160 Nm cuplu motor.
S400 Hybrid se vrea si un varf de lance in materie de eficienta. Constructorul german a anuntat un consum de 8,1l/100 km in ciclu de trafic combinat.

 

Iata si o galerie foto cu S600 si S400 Hybrid!
Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.0545 :: 22.15MB