No SSO cookie

Pininfarina scoasa la vanzare!

voteaza
(0/ 0)
Pininfarina scoasa la vanzare!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Familia Pininfarina va vinde 50.6% din actiunile companiei din cauza vremurilor dificile!

 
 
Perioada dificila din industria auto se extinde la fel de repede ca un foc de padure lasat nesupravegheat. Firma de design auto si constructoare de autocare Pininfarina este se pare urmatoarea victima a economiei aflate in declin. Pininfarina e faimoasa pentru designul realizat pentru modelele unor marci celebre precum Ferrari, Maserati, Jaguar, Volvo, Alfa Romeo, Lancia, Cadillac si altii. Mai mult, compania a conceput tramvaie, troleibuze si a oferit servicii de consultanta in design. Anul trecut a fost unul greu din punct de vedere emotional pentru familia Pininfarina asta din cauza ca directorul Andrea Pininfarina a murit intr-un accident de motocicleta. Acum vine vestea ca dinastia din industria motoarelor e inglodata in datorii si a cazut de acord sa vanda pachetul majoritar de actiuni ale comapniei. Familia Pininfarina va vinde 50.6% din actiunile firmei. In acest moment Pininfarina Group are datorii la banca de aproape 600 milioane euro. Compania va apela la 3 banci de investitii pana la sfarsitul lui Februarie pentru a primi sfaturi in legatura cu vanzarea. Ca parte a acordului, familia isi va asuma 180 milioane euro din datoriile companiei. Cine cumpara pachetul de actiuni al familiei Pininfarina va trebui sa cumpere pe langa asta pe detinatorii de actiuni minoritari. Speram ca toata aceasta situatie sa se rezolve, ar fi pacat ca o companie atat de reprezentativa sa intre in faliment.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1504 :: 17.78MB