No SSO cookie

Revine Michael Schumacher?

voteaza
(0/ 0)
Revine Michael Schumacher?
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Accidentarea lui Felipe Massa l-ar putea readuce pe Michael Schumacher pe circuit

 
 

Desi este vorba de numai o jumatate de sezon, accidentarea lui Felipe Massa a bulversat intreaga lume, dar mai ales Scuderia Ferrari, care-i cauta inlocuitor. Pe 23 august la Valencia este posibil sa asistam la o bomba in lumea Formulei 1. In topul potentialilor candidati, pentru locul liber de la Ferrari, se afla doua nume mari, daca nu monumentale: fostii campioni mondiali Fernando Alonso (despre care s-a mai speculat ca va ajunge la Ferrari) si Michael Schumacher.

Plecarea lui Alonso la Ferrari nu este un lucru imposibil, desi se afla sub contract cu Renault. Itele afacerii sunt insa extrem de incurcate, deoarece desi Flavio Briatore il are oarecum la mana pe pilotul spaniol, de acesta atarna cateva contracte cu diferiti sponsori deosebit de banosi pentru Renault. Asa ca, sub influenta unei sume considerabile de bani, Alonso ar putea pleca la mijloc de sezon catre Ferrari.

In acelasi timp, Schumacher este disponibil si mai mult decat atat, el s-a retras din activitate tocmai de la Ferrari.Boss-ul F1, Bernie Ecclestone ar da oricat sa-l vada pe german inapoi pe circuit, chiar si numai pentru jumatate de sezon, deoarece acesta ar insemna o adevarata mina de aur pentru rating, popularitate si atragere de fonduri din drepturile de televizare si reclame. De asemenea, Schumacher ar fi un adevarat revitalizant al moralului echipei Ferrari. In plus, imaginea multiplului campion german ar aduce o briza proaspata in incinsa atmosfera care inconjoara la aceasta ora Marele Circ.

 

UPDATE: managerul germanului, Willi Weber, a declarat ca sunt simple speculatii:"Am auzit aceste zvonuri sambata seara, dar nu cred ca va fi posibil. Ferrari are deja doi piloti de rezerva foarte buni, care isi vor dovedi clasa cand li se va da o sansa". Cei doi piloti sunt italianul Luca Badoer and spainiolul Marc Gené.


Corvin (Cristian Szilvassy) 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0775 :: 17.78MB