No SSO cookie

Romania ar putea avea in curand un circuit de Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Romania ar putea avea in curand un circuit de Formula 1
Noutati-auto · · 7 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jacques Villeneuve sprijina proiectul construirii unui circuit de Formula 1 in Romania.

 
 

Romania ar putea avea in curand primul circuit permanent omologat de FIA. Cu ajutorul campionului mondial Jacques Villeneuve, tara noastra ar putea organiza in viitorul apropiat o cursa de Formula 1, conform publicatiei franceze Le 10 Sport.

 

In spatele acestui proiect se afla Ramses Project Romania, o companie patronata de Jacques Samalens, care are intentia sa construiasca langa Bucuresti un circuit de Formula 1 care sa reprezinte un impuls pentru turism. Intr-o prima faza, circuitul ar urma sa gazduiasca curse de turisme si alte competitii internationale din lumea motorsportului si in cativa ani sa se apropie de ideea de a gazdui un Grand Prix de Formula 1.

 

Jacques Villeneuve urmeaza sa sprijine acest proiect, insa canadianul si-a anulat vizita in Romania pentru prezentarea proiectului. Cu toate acestea, compania Ramses Project Romania deja studiaza alegerea celui mai bun loc pentru amplasarea circuitului de Formula 1.

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (7)

scris de Anonim

Comentati aiurea in tramvai !! Apare undeva info ca va fi construit de stat ? ca da boc bani pentru asa ceva? ! Compania este privata, papuselelor.. iar ca toti .. vor sa faca profit !ridicarea unui circuit de F1 costa undeva intre 5 si 20 mil euro. Pentru un magnat nu inseamna nimic.. iar acel circuit nu va fi deschis pentru toti taranii.. ci vei intra cu plata! atat cel care vrea sa alerge acolo trabantul cat si echipele.. si doar daca soferul/pilotul are atestat d la o scoala de curse !

scris de Anonim

Nu are nici o legatura cu oamenii care nu au bani,cu faptul ca nu avem autostrazi,vin cativa investitori care vror sa faca ceva in Rom,mai apar vreo 400 de locuri de munca,niste hoteluri,ceva infrastructura in zona si alte cateva lucruri inutile.... dar lasa ca le fac ungurii sau bulgarii in locul nostru, ca noi suntem in criza si nu avem timp si chef de prostii dastea.

scris de Anonim

Da Doamne !

scris de Anonim

Ce-i cu povestirea asta SF?

scris de Anonim

daca le avem pe, toate asta mai lipseste

scris de Anonim

Vad ca pentru unii nu este criza! Majoritatea oamenilor n-au bani, isi pierd slujbele ... De autostrazi nu sunt bani dar pentru circuit de Formula 1 da. Comic.

scris de Anonim

Ma repet si aici O sa avem circuit in Romania asa cum Jaques Villeneuve este francez

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2275 :: 22.17MB