No SSO cookie

Scaderi dezastruoase ale vanzarilor din SUA

voteaza
(0/ 0)
Scaderi dezastruoase ale vanzarilor din SUA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Piata auto din SUA a consemnat scaderi poe toate liniile la vanzarile de masini.

 
 

Luna martie nu a adus vesti bune pentru piata auto americana si mai ales pentru cei trei mari producatori din Detroit. Primii doi giganti auto americani, GM si Ford, au inregistrat scaderi ale vanzarilor de 44% respectiv 42%, in comparatie cu martie 2008.

 

Nici Chrysler nu a reusit sa stea mai bine, scaderea vanzarilor din martie situandu-se la 39 de procente. Vanzarile de automobile noi nu au afectat doar cei trei producatori din Detroit. Toti jucatorii de pe piata americana s-au confruntat cu rezultate dezastruoase. Astfel, Toyota a scazut cu 33%, Volkswagen cu 19%, Mercedes cu 25%, BMW cu 22 %, Audi cu 19%, Honda cu 34%.

 

Singurele marci care s-au mentinut pe linia de plutire au fost Subaru si Hyundai, iar exceptia lunii martie in SUA a reprezentat-o Kia, care a vandut cu 0.6% mai mult fata de martie 2008.

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1542 :: 17.78MB