No SSO cookie

OFICIAL: BMW se retrage din Formula 1

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: BMW se retrage din Formula 1
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a sustinut astazi o conferinta de presa in care a anuntat retragerea din Formula 1.

 
 

BMW a  organizat astazi la Munchen o conferinta de presa in care a anuntat retragerea din Formula 1. BMW planuieste sa se retraga din cel mai faimos sport cu motor la sfarsitul acestui an.

 

Conferinta de presa va fi sustinuta de cei importanti oficiali ai proiectului BMW-Sauber si ai marcii BMW. Astfel, Mario Theissen, managerul echipei de Formula 1, Norbert Reithofer, CEO BMW si Klaus Draeger, directorul departamentului de dezvoltare vor anunta, cel mai probabil, retragerea din Formula 1 si implicarea in discipline ale motorsportului mai putin costisitoare cum ar fi seria Le Mans.

 

Motivul pentru care BMW doreste retragerea din Marele Circ este determinat de esecul castigarii campionatului mondial si de sezonul foarte slab din acest an. In urma accidentului lui Felipe Massa, care ar putea sa-si incheie cariera de pilot, se speculeaza ca polonezul Robert Kubica ar fi cea mai buna varianta pentru a-l inlocui pe brazilian la Ferrari.

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

cred ca bat in retragere :))

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0943 :: 17.78MB