No SSO cookie

Soc: Ferrari se retrage de la anul din Formula 1 daca nu se schimba regulamentul

voteaza
(0/ 0)
Soc: Ferrari se retrage de la anul din Formula 1 daca nu se schimba regulamentul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ferrari a anuntat ca nu va participa in sezonul 2010 al Formula 1 decat daca regulamentul se va modifica!

 
 
Cel mai recent episod al seriei de probleme ale industriei de Formula 1 ii are in centrul atentiei pe Ferrari, care au facut un anunt oficial astazi in care spun ca ei nu vor participa la campionatul mondial de anul viitor decat daca corpul guvernator isi va revoca planurile pentru o limita voluntara de buget de 45 de milioane de euro. Compania calutului cabrat a mai spus si ca este dezamagita de modul in care FIA a adoptat masurile si refuza sa ajunga la un acord cu constructorii si echipele. Reprezentantii Ferrari au declarat mai precis ca aceleasi regulamente pentru toate echipele, stabilitate regulamentelor, continuitatea eforturilor FOTA de a reduse metodic si progresiv costurile alaturi de o buna guvernare a Formula 1 sunt prioritatile pentru viitor. Ei au continuat si au spus ca daca aceste principii indispensabile nu sunt respectate si regulamentele adoptate pentru sezonul 2010 nu se vor schimba, atunci Ferrari nu intentioneaza sa isi inscrie masinile in viitorul sezon al Formula 1. Daca Ferrari isi va mentine decizia de a boicota sezonul 2010 al Formula 1, ar fi pentru prima oara cand acest lucru s-ar intampla de la inceputurile acestui sport din 1950.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0743 :: 17.78MB