No SSO cookie

Spectacol de tuning elvetian

voteaza
(0/ 0)
Spectacol de tuning elvetian
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

The Swiss Tuning Show 2009 - Latest News

 
 
Intr-un spatiu inchis de 35.000 metri patrati, populara manifestare, devenita intre timp loc de intalnire al pasionatilor genului, va debuta in anul acesta in perioada 13-14 iunie. La manifestare vor participa un numar impresionant de creatii, cele mai atractive custom-made automobile din Elvetia si Europa.
In completarea show-ului sustinut de cluburile si atelierele profesioniste care vor lua parte anul acesta la Swiss Tuning Show 2009, un spatiu inedit va fi rezervat masinilor epocale de prestigiu, celor din clasa "Old School", "American Muscle Cars" dar si motocicletelor special preparate.
De asemena, organizatorii ne anunta ca nu ar trebui cu niciun chip ratate faimosul "Drift Show", care va fi din nou o parte integrata in Swiss Tuning Show, dar nici celebrele "Fuel Girls".
In completare va prezentam o galerie foto reprezentand masinile castigatoare la editia din 2008 a Swiss Tuning Show, modele custom-made care au fost prezentate si ele publicului de la Salonul Auto din Geneva, editia 2009, ca o confirmare si recompensa pentru titlurile castigate in manifestarea precedenta.
Echipa masini.ro a fost invitata de organizatori sa particpe la editia Swiss Tuning Show 2009. Va vom tine la curent.

foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3763 :: 17.83MB