No SSO cookie

Studiu J.D. Power: Dacia, egala cu VW / peste Renault, Ford sau Opel

voteaza
(0/ 0)
Studiu J.D. Power: Dacia, egala cu VW / peste Renault, Ford sau Opel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia a depasit Renault, Ford, Citroen, Fiat sau Opel intr-un top al satisfactiei clientilor din Germania.

 
 

Dacia a ocupat un impresionant loc 13, din 27, in studiul J.D. Power privind satisfactia clientilor din Germania. Marca romaneasca a reusit sa surclaseze marci precum Citroen, Ford, Renault sau Opel.

 

Studiul realizat de J.D. Power a cumulat opiniile a peste 16.200 de clienti, care detin automobilul unei marci de cel putin 2 ani. In mod surprinzator, Daihatsu a ocupat primul loc in acest studiu, Alfa Romeo locul al doilea si Mercedes locul 3.

 

Urmatoarele doua pozitii au fost ocupate de BMW si Audi. In top 10 s-au mai aflat Toyota, Mazda, Mini, Skoda si Honda. Dacia a mai fost depasita de Volvo si Mitsubishi si a reusit sa ia acelasi punctaj ca marca poporului in Germania, Volkswagen.

 

Studiul efectuat de societatea de audit J.D. Power a luat in calcul o sumedenie de criterii. Plecand de la prestatia dealerului sau fiabilitatea modelului si ajungand la consumul de carburant sau design, studiul a trecut printr-o serie riguroasa de criterii.

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2047 :: 22.25MB