No SSO cookie

Titlul mondial din Formula 1 se va da dupa numarul de victorii

voteaza
(0/ 0)
Titlul mondial din Formula 1 se va da dupa numarul de victorii
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul care va reusi cele mai multe victorii in noul sezon de Formula 1 va deveni campion mondial.

 
 

Consiliul Mondial al FIA, reunit la Paris, Franta, a stabilit ca pilotul care va obtine cele mai victorii in sezonul de Formula 1 de anul acesta va deveni campion mondial. In aceste conditii, FIA practic aproba propunerea boss-ului Formulei 1, Bernie Ecclestone.

 

Astfel, indiferent de rezultatele inregistrate pe intreg sezonul, pilotul care va dobandi cele mai multe victorii in Grand Prix-uri va fi onorat cu titlu de campion mondial. Conform acestui nou regulament, brazilianul Felipe Massa ar fi devenit campion mondial in sezonul 2008,  sezon in care l-a depasit pe britanicul Lewis Hamilton la numarul de victorii de etapa.

 

Noul regulament nu va elimina sistemul de punctare, care va fi pastrat cu aceeasi configuratie ca si pana acum. Insa, sistemul de punctare va avea greutate doar in conditiile in care doi sau mai multi piloti au acumulat acelasi numar de puncte. Clasamentul constructorilor nu va fi afectat de noul regulament, echipa care aduna cele mai multe puncte urmand sa devina campioana mondiala.

 

Noul sezon de Formula 1 va debuta pe data de 29 martie cu Marele Premiu de la Melbourne, Australia. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1259 :: 22.15MB