No SSO cookie

Toyota Prius a ajuns la 2 milioane de unitati vandute

voteaza
(0/ 0)
Toyota Prius a ajuns la 2 milioane de unitati vandute
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a anuntat ca in luna septe,brie a anului 2010, modelul hibrid Prius a atins 2 milioane de unitati vandute de la lansarea sa pe piata.

 
 

Toyota a anuntat ca a vandut la nivel global 2.000.000 de unitati ale modelului Prius de la lansarea lui pe piata si pana astazi. Principalele piete de desfacere ale hibridului Prius sunt Japonia si SUA, insa modelul nipon mai este comercializat in alte 70 de tari.


Toyota
a calculat ca prin cele doua milioane de modele Prius existente pe piata s-au redus emisiile de CO2 cu 11 milioane de tone, comparativ cu ceea ce s-ar fi intamplat in cazul in care aceste masini erau cu motorizari traditionale.


Primul producator auto din lume are drept scop ajungerea la un nivel de 1 milion de unitati Prius vandute in fiecare an, in urmatorul deceniul.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1397 :: 17.78MB