No SSO cookie

Ultima Ora: Fritz Henderson este noul sef GM

voteaza
(0/ 0)
Ultima Ora: Fritz Henderson este noul sef GM
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rick Wagoner, CEO GM, va parasi functia sa la presiunea presedintelui Barack Obama.

 
 

Update: Rick Wagoner a fost inlocuit in functia de CEO la General Motors de Fritz Henderson. Demisia lui Rick Wagoner a fost cauzata de presiunile inaintate de presedintele Barack Obama. Obama a dat 30 de zile pentru Chrysler si 60 pentru GM pentru a face restructurarile promise, in caz contrar companiile urmand sa intre in faliment.

 

Rick Wagoner, CEO General Motors, va demisiona din pozitia sa la presiunile presedintelui Barack Obama, informeaza Associated Press citand surse anonime. Anuntul a fost facut inainte ca presedintele Americii sa stabileasca termenii limita pentru planurile de restructurare ale GM si Chrysler.

 

Conform surselor de pe piata, Rick Wagoner va demisiona la cererea presedintelui Obama. Liderul de la Casa Alba a acordat timp suplimentar celor doua companii auto, GM si Chrysler, care au primit ajutoare financiare de la stat.

 

Rick Wagoner va fi inlocuit de Fritz Henderson, seful Operatiunilor GM. Inlocuirea lui Rick Wagoner nu este o surpriza in conditiile in care GM se afla in pragul falimentului. 

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2082 :: 17.78MB