No SSO cookie

Vezi imagini cu noul Mercedes BlueZERO E-Cell

voteaza
(0/ 0)
Vezi imagini cu noul Mercedes BlueZERO E-Cell
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes va prezenta in cadrul targului auto de la Frankfurt noua varianta a conceptului E-Cell.

 
 
Nemtii de la Mercedes vor prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt varianta imbunatatita a conceptului BlueZERO E-Cell.


Initial prezentat in Detroit, la inceputul anului, BlueZERO E-Cell este propulsat exclusiv electric, cu ajutorul unei baterii. Sistemul permite masinii sa ruleze aproximativ 200 de kilometri autonom, apoi fiind obligatorie o reincarcare a bateriei.


Conceptul este dotat cu o baterie de 18 kwh din litiu-ion, care poate inmagazina in 30 de minute energie suficienta pentru parcurgerea a 50 de kilometri. Conform spuselor celor de la Mercedes, pentru o incarcare completa a bateriei este nevoie de aproximativ 3 ore.


Motorul electric care va fi prezentat la Frankfurt produce 136 CP, la un cuplu maxim de 320 Nm, animat de o tractiune fata. Oficialii germani spun ca masina poate ajunge de la 0 la 100  km/h in aproximativ 11 secunde, viteza maxima fiind limitata electronic la 150 km/h.


Valentin Danaila

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4241 :: 17.79MB