No SSO cookie

VIDEO: Bugatti Veyron vs. McLaren F1

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Bugatti Veyron vs. McLaren F1
Noutati-auto · · 6 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul sezon din Top Gear continua sa socheze. De data aceasta, show-ul britanic a realizat o confruntare de zile mari intre un Bugatti Veyron si un McLaren F1.

 
 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (6)

scris de Anonim

Daca veyronul pleca cu LC(Launch Control) din start facea de rahat McLaren F1 de la inceput il lasa cu peste 100m in spate, dar ca sa se faca show a fost chestia asta, nu e logic ca e MARKETING, uitati-va pe youtube sau unde gasiti Bugatti Veyron McLaren F1 ---the real test, test facut de japonezi si ai sa vezi ce diferenta enorma este 1/4 mila veyron 9.95 sec mclaren 11.145 sec

scris de Anonim

De data asta cei de la Top Gear au dat-o rau in bara. Uitati-va pe specs la cele 2 masini .. la timpii de acceleratie si o sa vedeti ca doar pe intervalul 0-100 km mclaren are 0,7 secunde mai bine, in rest veyron-ul are timpi mai buni. Spre exemplu 0-300 km / h veyron-ul are cu aproape 9 secunde timpul mai bun. ceea ce pentru o cursa de drag este enorm. Pacat ca Top Gear se preteaza la chestii daste. :grrr: :grrr: :grrr:

scris de Anonim

Mclaren F1 are un motor de 6,1L in V 12 cilindri aspirat care dezvolta 627 CP. Bugatti Veyron are motor de 8L W16 supraalimentat cu 4 turbine (guadturbo) care dezvolta 1001 CP. Ca concluzie este o mandrie pt Mclaren ca face fata unui monstru de ultima generatie cu un model care a deputat acum 17 ani.

scris de Anonim

da si daca va uitati un pic mai atent...vedeti cum ala din bugatti il lasa si acc dupa ce trece ala un pic in fata...oricum F1 nici o sansa... :-)

scris de Anonim

Asta este intruchiparea fabulosului!!! Avand in vedere ca Mclaren F1 are aproape 20 ani vechime, este prin compensatie castigatoarea duelului! Uimitor!... :exclaim:

scris de Anonim

Nu inteleg ce vi se pare SOCANT ???

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1758 :: 17.78MB