No SSO cookie

VW Golf castiga titlul Masina Anului 2009

voteaza
(0/ 0)
VW Golf castiga titlul Masina Anului 2009
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La New York Auto Show s-a decernat premiul Masina Anului 2009.

 
 

In cadrul Salonului Auto de la New York a fost anuntat modelul care a primit premiul 'World Car of the Year' pentru anul 2009.


Institutia WCOTY ofera distinctii la patru categorii:
cel mai bun design, cea mai performanta, cea mai "verde" si marea finalista. Unicul model care a fost nominalizat la doua categorii a fost Toyota IQ. Totusi, marea finalista, votata de un juriu format din 59 de specialisti, s-a dovedit a fi VW Golf VI, care si-a "batut", in finala, rivalii Ford Fiesta si Toyota IQ.

 

Juriul care a desemnat castigatorii 'World Car of the Year' este format din 59 de jurnalisti din 25 de tari. Stefan Jacoby, CEO al Volkswagen America, a declarat dupa anuntarea marelui castigator: 'Este o onoare deosebita pentru ca cea mai vanduta masina din lume sa primeasca titlul de cea mai buna masina a anului 2009. In plus, este o oportunitate excelenta pentru venirea lui Golf pe piata din SUA '.


La capitolul cea mai performanta masina, Nissan GTR a trecut inaintea Corvette ZR1 si Porsche 911.
Cel mai bun design a fost adjudecat de Fiat 500 care a avut de infruntat in finala nume sonore ca Citroen C5 si Jaguar XF

Corvin (Cristian Szilvassy)/Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3071 :: 17.79MB