No SSO cookie

VW Golf R - debut mondial la Frankfurt

voteaza
(0/ 0)
VW Golf R - debut mondial la Frankfurt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen Golf R 2.0 turbo 270 CP - primele informatii oficiale!

 
 
Nu mai este un secret ca Volkswagen pregateste o versiune de inalta performanta a ultimului model Golf,care se va aseza in top deasupra modelului GTI. Acesta este modelul Golf R, care-si va face debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt.

Desi nu exista prea multe informatii privitoare la noul monstru al soselelor, stim deja ca motorizarea segmentului R a scazut de la V6 3,2 litri (Golf R32 250 CP), la un 2,0 litri supraalimentati, cu patru cilindri, adica exact motorul utilizat in prezent de Scirocco R. Iar puterea unitatii motrice a urcat undeva intre 270 si 280 CP.

Nu este sigur daca Golf R, care dispune acum de tractiune integrala, sau compania a optat pentru clasica tractiune existenta pe GTI si Scirocco R (foto).

Golf R va beneficia de un bodykit cu linii similare celor de pe versiunea de top oferita gamei Scirocco, cu doua guri de evacuare dispuse central, jante din aliaj usor in cinci spite, faruri si lampi spate fumurii. Varianta R va fi oferita cu trei sau cinci portiere.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2286 :: 17.78MB