No SSO cookie

Lansarea SKODA Roomster in Bucuresti o noua perspectiva!

voteaza
(0/ 0)
Lansarea SKODA Roomster in Bucuresti  o noua perspectiva!
Prezentari · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model al Skoda, Roomster, a fost lansat in Bucuresti, sub cupola Circului Globus. Evenimentul a fost conceput si organizat de cei patru dealeri Skoda din Capitala: Avia Motors, Brady Trade, Porsche Bucuresti Aviatiei si Porsche Bucuresti Vest 1.

 
 

1.jpg
Skoda a prezentat publicului bucurestean cel mai nou model al sau, spatiosul Roomster.

Evenimentul, desfasurat la sfarsitul lunii noiembrie, a avut loc in universul specific acestui model: multa lumina, relaxare, culoare si, mai presus de toate, un univers in care intotdeauna se gaseste... loc pentru mai mult.

Lansarea Skoda Roomster a fost conceputa ca un eveniment neconventional, destinat exclusiv clientilor Skoda, in spatiul generos si flexibil oferit de decorul Circului Globus din Bucuresti.

Aflati pentru prima data intr-un asemenea parteneriat, cei patru dealeri

2.jpg
Skoda din Bucuresti au oferit invitatilor doua ore de magie intr-un spectacol live, dirijat de Horia Brenciu. Momentele muzicale live au fost sustinute de Horia Brenciu Orchestra.

Si fiindca dealerii Skoda din Bucuresti au dorit sa transforme o lansare conventionala de masina intr-un adevarat show, spectacolul Roomster a fost completat cu un numar de magie sustinut de magicianul Johannes. Punctul culminant al evenimentului l-a constituit momentul de coregrafie si acrobatie aeriana pe esarfe, la finalul caruia a intrat in arena mult asteptata vedeta a serii: Skoda Roomster.

Lansarea Skoda Roomster a fost primul eveniment in a carui organizare s-au implicat cu succes toti cei 4 dealeri Skoda din Bucuresti, astfel incat sa se poata bucura de eveniment cat mai multi potentiali clienti.


Skoda Roomster este disponibil in Romania in patru variante de motorizare, cu trei nivele de echipare si cu preturi incepand de la 12.375EUR DDP.

Oricare dintre dealerii Skoda Bucuresti - Avia Motors, Brady Trade, Porsche Bucuresti Aviatiei si Porsche Bucuresti Vest 1 – va sta la dispozitie pentru Drive-Test si informatii detaliate.

3.jpg

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

a fost uimitor :-)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0912 :: 22.09MB