No SSO cookie

Land Rover LRX - Micul bolid

voteaza
(0/ 0)
Land Rover LRX - Micul bolid
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Avand in vedere controversa starnita in zilele noastre de marile masini "mancatoare de benzina" nu e de mirare ca Land Rover a dezvelit la salonul auto de la Detroit acest LRX care se vrea a fi un "SUV la dieta".

 
 
Mai mic, mai usor si construit din materiale complet reciclabile LRX anunta pozitia nobila pe care compania incearca sa o incercand sa reduca impactul masinilor sale asupra mediului inconjurator. Crossoverul e construit pe platforma deja existentului Freelander desi pare mult mai mic decat acesta. Constructorii au apelat la cateva artificii de design, cum ar fi spatele inteligent taiat, ca sa-i dea acest aspect minion in ciuda faptului ca se bucura de dimensiuni respectabile cum ar fi 4.35m lungime si 1.55m inaltime. Si capota difera de cea a Freelanderului fiind coborata pe laterale. Masina ruleaza jenti de 20inch care fac caroseria sa para mai mica decat este. Desi diferita de predecesoarele ei masina pastreaza acel aer solid ce caracterizeaza Land Rover-urile. Masina are un profil foarte dinamic si per total se poate caracteriza ca fiind bine proportionata si de o eleganta subtila. Interiorul demonstreaza faptul ca mic nu inseamna neaparat si prost. LRX este spatios, practic, versatil si foarte sofisticat. Habitaclul finisat impecabil prezinta o combinatie de piele in 2 culori cu finisaje de aluminiu. Consola centrala este moderna, ecranul LCD folosind ultima tehnologie pentru a afisa imagini tridimensionale care pot fi personalizate pentru fiecare sofer in parte. O nota aparte o da iluminarea generala care se schimba in functie de starea in care se afla masina, astfel avem verde pentru consum economic, rosu pentru condus sportiv si albastru pentru drumuri normale. Sa reprezinte acest aspect minimalist viitorul masinilor de oras sau Land Rover LRX va fi condus drept sub competitoarele ei mai mari fiind uitat acolo pentru vecie, o soarta ,ar spune unii, mai rea ca moartea?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1912 :: 17.79MB