No SSO cookie

Volvo a lansat prima masina hibrid de gunoi din lume

voteaza
(0/ 0)
Volvo a lansat prima masina hibrid de gunoi din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul de autocamioane Volvo Truck a lansat primul autovehicul hibrid din lume destinat serviciilor de salubritate, informeaza site-ul just-auto.com.

 
 
Masina de gunoi de la Volvo combina motorul diesel cu unul electric, utilizat pentru pornire si deplasarea la viteze mai mici de 20 km/h. La viteze mai mari este activat motorul diesel, iar cand vehiculul opreste acesta este dezactivat automat.
Bateriile motorului electric sunt reincarcabile si folosesc energia generata in timpul franarilor, facand sistemul foarte potrivit pentru masinile de gunoi care au opriri si porniri dese.
'De cand am prezentat primul vehicul concept in 2006, am remarcat un interes considerabil pe piata pentru aceasta tehnologie. Ceea ce face solutia noastra unica este puterea suficienta pentru vehicule grele si reducerea costurilor mai semnificativa decat cazul alternativelor actuale. Vom incepe productia camioanelor hibrid', a declarat presedintele Volvo Truck Corporation, Staffan Jufors.
Camionul pentru serviciile de salubritate are un motor diesel de sapte litri si 320 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1716 :: 17.76MB