No SSO cookie

Noul SEAT Ibiza

voteaza
(0/ 0)
Noul SEAT Ibiza
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O noua platforma tehnica Un nou design Un plus de siguranta si confort Consum scazut de combustibil si emisii reduse

 
 
new_seat_ibiza.jpg
SEAT a dezvaluit saptamana trecuta Noul Ibiza la Centrul pentru Dezvoltare si Productie din Martorell, de langa Barcelona, Spania. Sportivitatea si designul, precum si precizia de inalta calitate, obisnuite pentru SEAT, reprezinta caracteristicile esentiale ale noului membru al familiei SEAT.

Presedintele Consiliului Administrativ, Erich Schmitt, descrie cel mai recent automobil al companiei astfel: "Noul SEAT Ibiza este un automobil adresat tinerilor si celor cu spiritul tanar - oameni care apreciaza designul, sportivitatea si calitatea, si care, in acelasi timp, sunt preocupati de mediul inconjurator."

Noul SEAT Ibiza prezentat la Martorell se bucura in primul rand de beneficiile asigurate de noua platforma tehnica, avand atat ampatamentul, cat si ecartamentul mai mari generand caracteristici aerodinamice superioare. In acelasi timp, Ibiza isi extinde parametrii de confort si siguranta cu senzorii de parcare si proiectoarele cu functie cornering, precum si cu noul sistem de airbag-uri.

Noul SEAT Ibiza combina confortul si siguranta cu greutatea redusa. Greutatea redusa, motoarele eficiente si raporturile de transmisie reconfigurate, toate acestea contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor. Toate versiunile cu motorizari pe benzina emit sub 160g CO2/km, in timp ce intreaga gama de motorizari diesel mentine emisiile CO2 sub 120g/km.

Asa cum remarca Schmitt: "Noul SEAT Ibiza a fost creat pentru a spori emotiile si a reduce emisiile."

Aspectul noului SEAT Ibiza este definit de noul concept "Arrow Design". Partea frontala nou proiectata si liniile clar conturate pe intreaga lungime reafirma caracteristicile dinamice si moderne ale vehiculului, in timp ce marea atentie acordata detaliilor pregateste si mai mult modelul spaniol pentru sosea.

Publicul din Europa va putea arunca o privire noului SEAT Ibiza incepand cu 2 aprilie 2008, cand tiruri special echipate vor expune aceste "bijuterii" in locatii selecte din Europa. Programul caravanei de promovare si alte detalii pot fi gasite la adresa: www.newseatibiza.com.

Noul SEAT Ibiza isi va face debutul la Salonul Auto de la Madrid, pe data de 22 mai 2008, dupa care va fi lansat pe piata europeana.
In Romania va fi disponibil incepand cu luna iunie 2008.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

o super mashina!!!!! :-)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1947 :: 22.15MB