No SSO cookie

Smailo - primul GPS romanesc

voteaza
(0/ 0)
Smailo - primul GPS romanesc
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In matematica, a+b+c+d=X.......

 
 
In AROBS, Sistem de navigatie cu ecran de 4.3' + Ecran tactil pentru introducerea facila a datelor + Indrumare vocala pas cu pas + cel mai bun pret de pe piata = Smailo, noul brand propriu lansat de AROBS Transilvania Software.

Noul produs este un sistem de navigatie care permite o calculare rapida si automata a rutelor si are o precizie excelenta in calcularea pozitiei GPS a utilizatorului. Produsul de adreseaza tuturor participantilor la trafic, datorita utilizarii facile si a meniului intuitiv. Cu un design elegant si compact, Smailo dispune de o interfata prietenoasa, ofera ghidare prin voce, incape in buzunar.

Acesta permite navigarea in intreaga Europa, in 43 de tari, avand la dispozitie hartile foarte bine detaliate ale tarilor si o multime de puncte de interes. Fiabil, precis si cu pret accesibil, Smailo ofera o calculare rapida a rutelor datorita celei mai noi tehnologii SiRF III, permitand navigarea la dimensiuni "uriase” pe ecranul tactil widescreen de 4,3 inch.

Specificatiile tehnice ale dispozitivului acentueaza valoarea acestuia si raportul excelent calitate- pret: sistem de operare: Microsoft Windows CE .net 4.2, software de navigare: iGo Europa de Est/ Full Europe, tip display: TFT LCD cu Ecran Tactil Rezolutie: 480 X 272 pixeli, diagonala display (inch): 4.3", Procesor: Freescale MX21 266 MHz 32 bit microprocesor, receptor GPS: SiRF Star III (20 canale), memorie interna: SDRAM 64MB, NOR Flash 8MB, NOR Flash 64MB (optional), Slot: SD/MMC Conector: Mini USB.

Smailo are un pret de 699 lei cu Harta Europei de Est sau 799 lei cu Harta Europei cu 43 de tari (TVA inclus).


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Super in regula Smailo. L-am primit in teste de la AROBS si de doua zile il folosesc in Bucuresti. Foarte multumit. Zero erori. Si la 8 milioane, cu ecran asa mare si cu 43 de tari din europa, chiar isi merita banii. Felicitari AROBS!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1552 :: 17.78MB